Monday, 2 January 2012

Hi. Saya boring. Tak tahu nk buat ape and nk post juga asal boleh post something kat blog. Uhm nk ckp pasal ape ehhhh?! Ok! Wa dh beli brg sekolah, tapi baju sek belum tah beli tah tidak sbb kalau dpt masuk asrama rugi pulaaaa. Tapi dlm hati kata 'NAK'. Hihi, wa dh beli stationery! Wa paling excited kalau beli stationery sbb best, sume wa rasa nk rembat kt Popular Ampang Point tu :B Nnti ada pen baru, pemadam, sharpener ^^v Lagi satu, ni td kena mengena dgn school thingy. Ni pasal wa, wa rasa kan wa ni mcm tak blh marah kut ceh. Tapi betul! Sbb bila wa marah kan wa rasa kelakar je sbb suara jd tinggi muke berkerut and wa seriously tak pandai nk marah paling paling pon x ckp dgn org tu. Kalau marah kwn pon, wa marah die then wa gelak then ckp main main je hahaha. Dan sy rasa sy nk beli jam. Jam yg sepuluh ringgit satu tu. Nk Mickey Mouse punyaaaaaa. Sbb Mickey Mouse comel mcm wa haha k dh tu je sebelum kena bash wa blah. Assalamualaikum! :)

Posted by Junho's :>

No comments:

Post a Comment